Bilträffar och folkfest

Posted on augusti 19, 2017 in Kultur

Nu har vi kommit till slutet av sommaren och jag har hunnit göra massor av kul. Det är lite roligt att jag skrev om bilträffar i mitt förra blogginlägg eftersom jag faktiskt sedan besökte Summer Meet i Västerås under några dagar. Vilken folkfest och vilka fina bilar! Jag hade turen att få åka med en vän som har en riktig snygging till bil. När vi befann oss på plats och hade åkt runt ett tag var dock olyckan framme. Ni kan vara lugna, vi körde inte på någon men råkade ut för en skada på bilen. Som tur var, var min vän utrustad med Skruvats bromsbelägg i reserv så vi kunde lösa det hela ganska snabbt och smidigt. Sedan fortsatte vi att njuta av folklivet, de trevliga människorna och musik från förr. Det blev med andra ord en riktigt lyckad liten minisemester. För dig som aldrig besökt denna bilträff rekommenderar jag den verkligen! Det spelar nästan ingen roll om du är bilintresserad eller ej.

En röd skönhet till bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *