Drömmen om en egen häst

Posted on maj 22, 2014 in Here we go

Åhhh jag vill ha en egen häst. Jag vet, jag har den stora äran att vara medryttare på en helt underbar häst just nu. Men jag kan inte låta bli att drömma om en alldeles egen häst. Min bror tyckte jag var helt knäpp när han hörde att jag vill ha en häst. ”Du har ju typ en egen häst, du borde önska dig en bil istället”, sa han. Men vad ska jag med en bil till, jag vill ju ha en häst haha. Sen började han prata om sin drömbil och så kom han in på lån och mobillån. ”vaddå ett mobillån till en bil eller!!?” utbrast mamma som nästan tappade hakan när hon hörde ordet mobillån. Haha. Självklart hade han inte tänkt ta ett mobillån för att köpa bil utan han pratade om en kompis som tagit snabblån när han åkte på semester. Mamma tyckte det lät dumt och sa åt oss att vi aldrig får ta ett sådant lån, men jag vet inte.. Jag tycker inte det verkar vara så himla farligt som folk påstår.

Aja, nog skrivet för idag. Nu ska sätta på en bra serie som jag ligger efter på och sen är det dags att sova!

h'st

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *