Inredning – ett nytt svenskt folknöje

Posted on september 19, 2017 in Kultur

En sak som jag tänkt mycket på är att precis ALLA är inredningsintresserade nuförtiden. Jag hör definitivt till dem som drabbats av en inredningsbacill. Ibland klagas det på att allt blir för likriktat och att fantasilöst. Det håller jag inte riktigt med om! Självklart faller de flesta av oss för rådande trender och hämtar inspiration från dessa. Men jag tycker inte att man inte ska underskatta människors kreativitet. Det räcker ju med att kolla på det helat fantastiska utbudet på pinterest. Som ni vet är jag en aktiv användare och pinnar ofta sånt som inspirerar mig. När det gäller inredning så kan det vara lite svårt att hitta de där supersnygga detaljerna och möblerna som syns på bilderna. Nu har jag dock ett supertips till er alla, inrednings- och möbelbutiken Stalands finns på nätet! Jag funderar på att beställa hem en ny snygg fåtölj för att kunna njuta av säsongens alla härliga tv-serier med stil.

En fåtölj i ett vardagsrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *