Kultureliten

Posted on april 14, 2013 in Kultur

Var som sagt och träffade några gamla vänner på stan för några dagar sedan. Hade glömt hur kul det var och vi hann med både kaffe, drinkar och ett efterlängtat besök på Moderna Museet, en av mina absoluta favoritplatser i Stockholm. De visade tavlor av en fransk konstnär och en från en känd arkitekts hemliga laboratorium. Den sista var bäst, riktigt fascinerande! Men det roligaste var att bara träffas igen. Vi hade så klart en miljon saker att prata om och hann avhandla allt från trägolv till dagis och bra resetips. Det blir ju inte så ofta nu för tiden, så man får passa på helt enkelt.

De flesta av oss träffades när vi pluggade olika kurser på Kulturvetarlinjen och det har faktiskt gått ovanligt bra för alla sedan dess. Kulturbranschen är ju inte direkt känd för att spruta fram nya jobb, så det är ju lite kul att alla man pluggade med lyckats få ett. Dessutom verkar det finnas plats för olika grenar. I mitt lilla gäng har vi allt från projektledare till journalister och konstutställare.

Det ultimata vore ju om vi alla kunde sammanstråla på samma projekt någon gång. Då skulle vi ses hela tiden, precis som förr!

Museum

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *