Mitt hästintresse

Posted on mars 4, 2014

Hej på er!

Ni som läser min blogg vet redan vid det här laget att jag har ett stort hästintresse, för er som inte vet det ska jag kort ta och berätta om mitt intresse i detta inlägg.

Mitt intresse började redan i väldigt ung ålder. Jag tror jag började ta ridlektioner när jag var 5-6 år gammal. När jag var omkring 12 år blev jag medryttare till en underbar ponny som hette Torsten. Torsten var min dåvarande bästa väns ponny. Hennes familj ägde flera hästar så vi brukade vara ute och rida tillsammans, Elsa och jag. Torsten var en gotlandsruss, som är en fantastisk ponnyras. Han var så mysig och verkligen hur snäll som helst. Ibland kan jag fortfarande längta efter små stunder som vi delade tillsammans. En mysig skogstur mitt i vintern, att få rykta hans tjocka fina päls och känna hans varma andetag i mitt ansikte. Lilla underbara Torsten! Jag hoppas du har det bra vart du än är!

När jag började gymnasiet tappade jag tyvärr intresset för ridningen. Jag och Elsa gled isär. Vi gick olika linjer och lärde känna nya vänner. Till slut tappade vi kontakten helt och där tog även ridningen slut för min del. Tills nu! Nu har jag äntligen kommit igång igen och min nya partner är skönheten Sabor som jag känner att jag verkligen klickar med. Vi är ett bra team och det är tack vare Sabor som jag snabbt blivit en skicklig ryttare igen. I början var jag lite ringrostig, det kan jag erkänna, men nu känns det som om jag aldrig slutat rida. Jag älskar att galoppera och kan knappt vänta till sommaren. Då ska Sabor och jag galoppera på de gröna ängarna!

Jag drömmer dessutom om att åka på en hästresa. Jordanien, Ungern och Island är tre av mina absoluta drömdestinationer! Att besöka en ransch i Amerika eller Australien vore också häftigt! :)

 horses

horsess


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *